Tv-pakker / Fordele TV
Kontor- og telefontid - Mandag og fredag kl. 10-13    I    Onsdag kl. 14-17   Tel. 6532 3644 - 2126 2720

Tv fordele

 

Udover de tre programpakker du kan vælge mellem, tilbyder Foreningen dig en række gratis fordele og rabatter på tv modtagelsen.

 
Logo

TV2Play

Du har TV 2 PLAY med den store tv-pakke 3

Med TV 2 PLAY kan du streame de fleste tv-programmer og serier fra TV 2's kanaler, Basispakken med reklamer er en del af den store tv-pakke hos Stofa. Der vises ikke reklamer før børneindhold.

Du kan streame alt dit favoritindhold på smartphone, tablet, Apple TV og computer. 

Fri adgang til StartForfra og DR NU

Kommer du nogen gange for sent til Disney Sjov kl. 19? Eller sker det at du falder i søvn, så kan du glæde dig over, at du på udvalgte kanaler og programmer kan starte igangværende programmer forfra. Dog kan Film og sport ikke længere startes forfra oplyser Stofa.
Med DR Nu kan du se tv-programmer On Demand fra DRs arkiv. Det kræver en Stofa boks inklusiv kort.

StartForfra+ revolutionerer dit tv!

Kommer du nogen gange for sent til Disney Sjov kl. 19? Eller sker det at du falder i søvn, så kan du glæde dig over, at du på udvalgte kanaler kan starte igangværende programmer forfra - i helt op til 7 dage tilbage. Dog ikke sport og film oplyser Stofa. Det eneste det kræver er, at du har en Stofa boks inklusiv kort. Se demo her

50% rabat på Stofa kort

Med Stofa boks og Stofa kort får du adgang til alle de interaktive tjenester, så det bliver endnu sjovere at se tv. På udvalgte kanaler kan du starte igangværende tv-programmer forfra, spole og sætte på pause, lige når det passer dig. Du kan også se og gense dine favoritprogrammer fra DR Arkiv og leje op til 5000 film med fjernbetjeningen.

Med en Tv-pakke får du samtidig
Masser af streaming med indhold for alle aldre.

Hvordan får jeg fat i de nævnte fordele ? 

Vil også du have adgang til de nævnte fordel, så få en tilslutning fra Kerteminde Antenneforening -
Du er kun et klik fra det. KLIK
 
Får du allerede dine signaler fra Kerteminde Antenneforening, så skal du kontakte Stofa 8830 3030 for bestilling af en SmartTv box eller se mere her. 
 
 
Eller kik ind på vort kontor, så vil vi gerne vise dig alle mulighederne (Åbningstider) 
 
SMART-Tv med mange muligheder, SMART-Tv med indbygget harddiskoptager optag din favorit programmer.
Kerteminde Antenneforening | CVR: 72605314 | Møllevej 26, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 6532 3644
Fordele hos KAF Mobil:
• Ingen binding • Ring for 0 kr. mellem KAF Mobil • 4G dækning uden ekstra omkostninger • Kundeservice, der er til at få fat i  • Saml hele familien på et login • Køb ny mobil • Stream underholdning til fordelspris