Kontor- og telefontid - Mandag 10-13    I    Onsdag 14-17    I    Fredag 10-13    I   Tel. 6532 3644
 
Til ny beboere på Gedskovvej eller Sortekilde
 
Flere gode tilbud på Tv og bredbånd
 
Kerteminde Antenneforening er etableret i området og i din nye bolig.

Vi kan som lokal Antenneforening tilbyde dig 3 Tv pakker + en masse frit valg.
 
Se hvilke programmer der er i Tv-pakkerne og priser 

Internet fra 5/5 Mbit og op 300 Mbit og senere 1000 Mbit (anlæget er under udbygning til GIGAbit anlæg)
Du kan også vælge 4 Mbit gratis internet som er tilknyttet til alle 3 Tv pakker.
 
Der er også den mulighed at du kun vælge at få Internet uden Tv-pakke, med bredbånd only har du de samme valg muligheder hvad angår hastigheder og priser.
 
 
Hele installationen er klaret og forberedt og du skal blot ringe til vort kontor, så kommer Lars Jørgensen og åbner for TV og internet, det meste vil kunne klares samme dag.
Du kan få Tv på flere skærme uden boxe.

Tilslutningen til Kerteminde Antenneforenings net koster ikke noget.

Vi kan tilbyde dig Tv-pakke 3 og bredbånd efter dit valg uden beregning de 2 første måneder, så kan du i ro og mag finde ud af hvilken Tv-pakke der passer til dit behov.
 
Specielt tilbud til dig som ny beboer !**
 
 
 

Har du i forvejen Stofa/Kerteminde Antenneforening enten her i Kerteminde eller en anden by, flytter vi bare dit abonnement uden omkostninger.
 
Til alle TV pakkerne følger der StartForfra med, samt Web-Tv så kan du se Tv på alle dine enheder Tv, Pc, mobil og Ipad både der hjemme, i DK og i hele EU. Via Stofa WebTv får du adgang til at spole og pause i programmer samt starte forfra. Så kan du altid se, hvad du vil - hvor og når, du vil.

Ring på 6532 3644 eller 2126 2720 vi svarer 24/7 alle dage også i weekenden her i indflytnings perioden.
 
Hvem er Kerteminde Antenneforening ?
Kerteminde Antenneforening er bruger ejet og der skal ikke betales overskud til ejere. Foreningen blev stiftet i 1972 og er gennem årene blevet udbygget både i udbredelse og ikke mindst teknisk, så anlægget til stadighed kan leve op til de krav vores medlemmer forventer af Tv signaler og ikke mindst internet. Foreningen har en generalforsamlings valgt og ulønnet bestyrelse der varetager de overordnede linier. Foreningen har en ansat kasserer der varetager den daglige drift og som kan træffes på foreningens kontor på Møllevej 26.
Har medlemmerne spørgsmål om Tv, bredbånd, tilslutning eller ændringer er det blot at henvende sig til kontoret eller kontakt Lars Jørgensen via telefon, så kan Lars straks hjælpe dig, vi er lokalt forankret.
Her kan du læse mere om foreningens historie. 
 
Ved alle tilbud, priser og leverancer gælder Stofas normale aftaler og salgsbetingelser. Som kan oplyses ved henvendelse til kontoret.
 
** Tilbudet gælder fra din indflytningsdato og 2 mdr. frem.
 
Kerteminde Antenneforening | CVR: 72605314 | Møllevej 26, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 6532 3644
Fordele hos KAF Mobil:
• Ingen binding • Ring for 0 kr. mellem KAF Mobil • 4G dækning uden ekstra omkostninger • Kundeservice, der er til at få fat i  • Saml hele familien på et login • Køb ny mobil • Stream underholdning til fordelspris