Kontor- og telefontid - Mandag 10-13    I    Onsdag 14-17    I    Fredag 10-13    I   Tel. 6532 3644
 Anlægget opgraderes til Giganet
Lynhurtig bredbånd 1 Gb
Vigtigt følg med her på siden
 
 
Inden længe starter ombygningen af foreningens anlæg, det gør vi for at du fremover kan få et stabilt og lynhurtigt internet med hastigheder helt op til 1 Gb, det er mere end en tre dobling af de nuværende 300 mb. En hastighed der fuldt ud matcher det der leveres på fibernettet, og for at dække det stigende behov til streaming og hjemmearbejdspladser.

Det giver også fordel for vores Tv kunder der få et endnu mere stabilt signal. Der bliver udskiftet flere hundrede forstærkere og vi udruller endnu mere fiber, helt ud til teknikskabene i dit område, hvor signalerne til dit internet og Tv bliver lavet, det betyder at du fremover vil få leveret signaler fra Kerteminde Antenneforening via fiber, det er kun det sidste stykke fra skabene og ind til dig der fortsat vil være coaxkabel.
Ny teknikker og hardware giver alle disse fordel uden opgravning og kostbarer investeringer for dig og samfundet.
 
 
.

Stofa og antenneforening står for ombygningen, det kan ikke undgåes at der i et par perioder vil blive nogle korte planlagte afbrydelser af signalerne, derfor er det vigtigt at du tilmelder dig Driftinformation så vil du blive informeret via SMS og/eller Email når der kan forventes driftforstyrrelser. Det vil vi varmt anbefale.
Du tilmelder dig servicen på Stofa.dk på min side under indstillinger. Servicen er gratis.
 
 
Ombygningen er delt op i flere faser som vi nederst på siden her løbende vil informere om.
Hele den afsluttende ombygningen tager ca. 2 gange 8 dag, den korte tid skyldes at Stofa kommer med et hold på 25 -30 teknikkere og 10 -15 teknikkerbiler, ombygningen er planlagt ned til den mindste detalje, f.eks. kommer alle de nye skabe og forstærkere færdig monteret, og montørholdet har erfaring fra rigtig mange ombygninger over hele landet. Når ombygningenstarter vil der et sted i byen blive oprettet en plads med lagercontainer, P-pladser og mandskabsvogne. Der arbejdes 4 dag om ugen 07.30 til 17.15.
 
 

Har du spørgsmål, vil vi her på siden løbende informere om forløbet og om telefonnummer hvor du kan få svar på dine spørgsmål, eller du er velkommen til at kontakte Lars på kontoret - 6532 3644
Ligeledes vil Stofas kundesupport være dig behjælpelig med hjælp når anlægget ombygges og bagefter, de har information om at anlægget ombygges.
 
 Hvornår sker det ?
I marts og først i april - Forundersøgelse af forstærkerskabe og standere.
Her vil teknikkerne undersøge og klargører til næste fase. Enkelte stede er standerne i bagskel, her vil beboerne inden da modtage en folder, de steder vil montøren under hele forløbet ved besøg, først kontakte beboerne for at forklare hvad de skal. Træffes ingen hjemme vil teknikkeren lægge et kort i postkassen at de har været på grunden.
 
Sidst i april først i maj - Klargøring på hovedstation.
 
5. maj - Slukkes der for FM signalerne.  I de sidste par år er det blevet informeret på generalforsamlingerne om at det er nødvendigt at slukke for FM signalet. Har du FM radio kan du afhente en gratis FM-stueantenne på kontoret.
 
Sidst i maj - Ombygning etape 1
 
Midt i juni - Ombygning etape 2
 
Sidst i juni først i juli - Opfølgning 
 
Følg med her på siden som vil blive opdateret når nyt foreligger.
 
Husk at tilmelde dig Driftinformationen det er gratis
Kerteminde Antenneforening | CVR: 72605314 | Møllevej 26, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 6532 3644
Fordele hos KAF Mobil:
• Ingen binding • Ring for 0 kr. mellem KAF Mobil • 4G dækning uden ekstra omkostninger • Kundeservice, der er til at få fat i  • Saml hele familien på et login • Køb ny mobil • Stream underholdning til fordelspris