Priser / Sommerhus i Sommerbyen

Fællesantenne i sommerhuset

Få tre ting i samme kabel

Kontakt kontorert og hør om sommerens tilbud på tv og internet 

_________________________

Som sommerhusejer vil man også gerne se fjernsyn, specielt hvis det er gode programmer og når der er flere at vælge imellem.

Er du også udlejer af sommerhus ved du også, at dine lejere går efter de huse hvor der er fjernsyn og der skal helst være mange tyske, norske og svenske programmer.

Antenneforeningen kan hjælpe dig. for 229,- kr. /mdr. (priser 2023) kan vi i allerede fra pakke 1 leverer 26 digitale Tv-kanaler + 1 Ekstrakanal + 1 prøvekanaler i HD, du får også som noget nyt, nu også modtagelse af alle DAB kanalerne, bl.a. alle regionale radiostationer i landet via dit digitale TV. Du kan også vælge en af de andre programpakker, med endnu flere programmer. Ligeledes kan du supplerer med dine egne frit valgs kanaler.

 Kontakt kontoret der er mange muligheder.

Det får du også med

Med Tv-signaler fra Kerteminde Antenneforening kan du også bestille en gratis 4 Mbit internetforbindelse, den er ikke så hurtig som en du betaler for, men kan godt benyttes til mail, skype, netbank mv.
 

Internet

I samme kabel kan vi levere stabilt internet fra 100 til 1000 Mbit (Giganet) det hele til en fornuftig pris. Brug lige så meget internet du vil.

Med Tv-signaler fra Kerteminde Antenneforening kan du også som tidliger nævnt få en gratis 4 / 1 Mbit internetforbindelse, den er ikke så hurtig som en du betaler for, men kan godt benyttes til mail, skype, netbank mv.

Du kan også vælge produktet  Bredbånd only, internet uden Tv pakker. Du betaler kun for den bredbåndshastighed du bestiller og ikke andet.

I dag kan man dårligt komme uden om internettet, selvom man er i sommerhuset er der brug for at kunne opdaterer sine mail, FB status, tale på Skype, læse nyhederne eller blot komme på nettet og surfe, og helt sikkert -  børnene og børnebørnene vil elske det.
Vi kan levere den hastighed du ønsker, her er ikke noget med at du bor for langt væk. I øjeblikket kan der leveres helt op til 1000 Mbit. 

Udlejer du sommerhuset

Dine lejere vil også vælge dit hus, når du kan tilbyde dem lynhurtig ubegrænset internet, og naturligvis er det trådløst til samme pris ved alle hastigheder også fra 100 Mbit. 
Så kan både Ipad, smartphone og Pc’en komme på det trådløse internet.
 
Du kan også benytte Web To Go se de fleste af dine Tv-kanaler via internet på Ipad, PC eller på smartphone, lige meget hvor du er i landet blot der er adgang til internet.
 
 
 

Hvad angår Tv

Ikke mindst de mange tyske kanaler har stor interesse for dine evt. lejere, dem får du allerede fra pakke 1, og vi kan tilbyde pakker med sportskanaler det er et plus i et udlejningshus og med en Smart-Tv box har du mulighed for at få fritvalg kanaler som du kan ændre efter behov.

 

Fastnet telefon med billigt abonnoment

Udover Tv og internet kan du også få telefoni i det samme kabel, og uden udgifter til etablering til en lav abonnomentafgift. Du vælger blot om du vil betale for dit forbrug til en lav minuttakst, eller du kan vælge at tale lige så meget du vil for en fast lav pris pr. månede til fastnettet. Dvs. har du fastnet idag kan du sparer dit abonnement, som er mere end 1000 kr./pr. år, dit nuværende nummer kan tages med over i Stofa telefoni.

Spar dit nuværende telefonabonnement, for det du sparer kan du få 100 Mbit trådløst internet, Så gør en god investering, som mange andre har gjort, bliv medlem af Kerteminde Antenneforening, Vi er medlemsejet.

Vi gir dig stort udvalg af Tv-kanaler, internet og telefoni i super kvalitet, alt i samme kabel, til priser som du og dine lejere vil blive glade for.

Tilslutning

Indmeldelse/bidrag i foreningen 3125,- + tilslutningskabel fra stander til første tilslutningsdåse i huset ca. 1500,- ekskl. opgravning på egen grund. Eller spørg på kontoret om evt. kampagne.

PS. lige nu er der kampagne, spar mange penge.

Se mere om de ekstra fordele du får som medlem  Bredbånds fordel Tv fordel.

Vi er etableret i dit område, og du kan bestille din tilslutning nu eller senere, tilbudet er tidsbegrænset. Fast lav pris året rundt, ingen skjulte gebyrer.

Kontakt Kerteminde Antenneforening allerede idag på telefon  6532 3644, så vi kan fortælle dig hvad vi kan hjælpe med, eller kik ind på vort kontor på Møllevej 26, Kerteminde (åbningstid klik) og lad så vise og fortælle dig hvad vi kan i ét kabel.

Her finder du foreningens kontor
 
 
Husk at betale kontingent til tiden ?
Så undgår vi at sende en rykker
Du undgår at vi lukke for din antenne og internet
 
 
Kerteminde Antenneforening | CVR: 72605314 | Møllevej 26, 5300 Kerteminde  | Tlf.: 6532 3644
Fordele hos KAF Mobil:
• Ingen binding • Ring for 0 kr. mellem KAF Mobil • 4G dækning uden ekstra omkostninger • Kundeservice, der er til at få fat i  • Saml hele familien på et login • Køb ny mobil • Stream underholdning til fordelspris